Bijles en studiebegeleiding

Bijles voor iedereen

Heb je moeilijkheden met één of meerdere vakken? Zoek je naar persoonlijke begeleiding bij het studeren? Loop jij of je kind achter op de leerstof?

Bij MasterTutor krijg je betaalbare bijles en studiebegeleiding met kwaliteitsgarantie. Zo kan je lessen thuis, online of op locatie volgen al vanaf €25 per uur. Zowel leerlingen uit het lager -, secundair onderwijs als studenten uit het hoger onderwijs kunnen dankzij de juiste begeleiding van onze Tutors slagen voor de vakken waarmee zij worstelen. Ook leerlingen die hun diploma willen behalen via de examencommissie kunnen rekenen op onze hulp.

Bijles
bijles basisonderwijs
bijles middelbaar
bijlessen volgen

Bijles door gekwalificeerde lesgevers van MasterTutor

Begin vandaag nog je reis naar succes

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar extra hulp voor wiskunde, statistiek, fysica, Frans, Nederlands, recht of een ander vak. MasterTutor biedt voor bijna elk vak getalenteerde lesgevers met ervaring die de slaagkans van iedereen goed doet verhogen. Al onze Tutors worden voorafgaand gescreend naar hun vakkennis en pedagogische bekwaamheid. 

Zo werken we onder andere samen met leerkrachten die reeds jaren voor de klas staan en een krak zijn in hun vak. Ook oud studenten hoger onderwijs waarvan onderwijzen in het bloed zit, sluiten zich aan om (bij)les te geven. Als kers op de taart beschikken al onze bijlesgevers over een flinke dosis motivatie en enthousiasme. Zij zorgen er voor dat jij betere resultaten behaalt.

bijlesgever met leerling
leerling krijgt toets
studenten rapport
afstuderen


Leer de juiste studiemethode aan

Een juiste studiemethode aanleren is de manier om efficiënt en doelgericht te studeren. Daarbij horen heel wat technieken zoals een goede samenvatting kunnen maken, een formuleblad gebruiken, schema’s opstellen, enz.

Onze Tutors helpen jou deze technieken onder de knie te krijgen. Samen met jou gaan ze op zoek naar wat het beste voor je werkt. 

Ook staan onze bijlesdocenten garant voor een haalbare studieplanning. Zij weten als geen ander wanneer je best begint met leren/studeren voor een toets of examen.

Volg online bijles, bijles aan huis of bijles op een locatie bij jou in je buurt

Bijles volgen waar en wanneer het je past

Je kiest volledig zelf of je online bijles, bijles thuis of op een locatie in jouw buurt wilt volgen.

Jij geeft aan wanneer de bijlessen van start gaan. Verder beslis je zelf of je wekelijks, om de twee weken of zelfs meerdere keren per week je studiebegeleiding krijgt. Tenslotte zijn onze lesgevers flexibel en worden de lesmomenten onderling vastgelegd.

 

online bijles
bijlessen aan huis
bijlessen op locatie
Bijles prijs

Bijles volgen aan eerlijke prijzen

Betaal geen inschrijvingskosten en volg al bijlessen vanaf € 25 per uur

Wij streven naar betaalbare bijlessen en begeleiding voor iedereen! Zo laat MasterTutor je geen inschrijvingskosten betalen. Je hebt de keuze uit vier formules. De prijs per uur hangt af van je opleidingsniveau en welke formule je neemt.

Lessen zijn beschikbaar vanaf 25 euro per uur. 

Twijfel je aan welke formule je nodig hebt? Ons team staat klaar om je verder te helpen.

Bijles lager onderwijs

De lesgever leert jou studeren en plannen

In het lager onderwijs ontwikkelen leerlingen talrijke vaardigheden. Zo leest je kind de eerste woordjes en leert het voor het eerst schrijven.

Naast Nederlandse taalvaardigheid leert je zoon of dochter ook hoe je kan rekenen, Franse woordjes memoriseren en nog veel meer! Om deze vaardigheden zo goed mogelijk verder te ontwikkelen, is een zeer doeltreffende, individuele begeleiding vereist.

In het lager onderwijs zijn enkel de lessen op school vaak niet voldoende voor de leerlingen om alle leerstof te verwerken. Daarom biedt MasterTutor zowel vakinhoudelijke ondersteuning als algemene begeleiding bij het leren aan.

Elke leerling heeft zijn/haar specifieke hindernissen waardoor een persoonlijke aanpak een must is. Wij zijn er vast van overtuigd dat elke leerling kan slagen, mits de juiste aanmoediging, motivatie en ondersteuning.

Heeft jouw kind extra hulp nodig bij rekenen, Frans, of algemene studiebegeleiding? Volg bijles lager onderwijs bij MasterTutor zodat je kind het beste haalt uit zichzelf.

bijles lager onderwijs
bijles secundair onderwijs

Bijles secundair onderwijs

Krijg op je volgend rapport de cijfers die je wilt behalen

In het middelbaar onderwijs wordt je geconfronteerd met grote hoeveelheden leerstof, verschillende nieuwe vakken (zoals techniek, economie, Engels en natuurwetenschappen) en talrijke nieuwe leerkrachten die elk op hun manier les geven.

Elke leerling is verschillend en heeft individuele behoeften. Wij zijn er van bewust dat niet alle leerkrachten elke leerling in de klas op maat kan onderwijzen. MasterTutor tracht alle leerlingen die extra lessen nodig hebben, te helpen.

Onze lesgevers voor bijles secundair onderwijs houden uitermate rekening met de noden van elke leerling. Inzicht verwerven in de materie is een onderdeel waar veel aandacht aan wordt geschonken. De leerstof in de cursus wordt doorgrond zodat jij terug plezier vindt in jouw probleemvakken.

Bijles Examencommissie

Word een krak in je probleemvak en behaal je diploma

Heb je besloten om via de examencommissie alsnog een diploma te behalen?

Ook al komt er veel bij kijken, MasterTutor zal je hierin begeleiden zodat je sneller je diploma zal behalen.

Examencommissie, oftewel middenjury, is enkel en alleen bevoegd voor het organiseren van examens. Je zal de leerstof van alle vakken zelf verzamelen en tijdig op zelfstandige basis studeren om de vooropgestelde deadlines van de examenmomenten te halen. Het is uiterst belangrijk dat je extra goed plant en de juiste studietechnieken aanleert. Wanneer dit niet van een leien dakje loopt, kan de hulp van onze Tutor voor bijles examencommissie zeker het verschil maken.

diploma behalen
bijles voor hoger onderwijs

Bijles hoger onderwijs

Verwerf snel inzicht in de materie en maximaliseer je slaagkansen

Je bent afgestudeerd aan de middelbare school en besluit om het hoger onderwijs aan te vatten of je bent reeds bezig met jouw opleidingstraject aan de hogeschool of universiteit, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos.

Veel studenten aan de hogeschool of universiteit en ondervinden tijdens hun studieloopbaan heel wat moeilijkheden bij het zelfstandig studeren, het opstellen van een eigen blokplanning of het maken van opdrachten.

In tegenstelling tot het secundair onderwijs wordt in het hoger onderwijs een massa aan leerstof te worden verwerkt dat tevens zeer complex van aard is.

Inzicht verwerven in de materie doet wonderen verrichten. De theorie helder overlopen en samen oefeningen maken leidt tot betere resultaten.

Onze Tutors voor bijles hoger onderwijs helpen jou je probleemvakken aan te pakken zodat je jouw slaagkansen maximaliseert.

Bijles aanvragen: hoe werkt het?

Registreer je en vul het aanvraagformulier in

Heb je bijles of begeleiding bij het studeren nodig?
Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of doe een aanvraag door gebruik te maken van ons formulier.

bijles aanvragen

Wij matchen je met de Tutor

Na behandeling van jouw aanvraag gaan wij op zoek naar de geschikte Tutor.

bijles gezocht

Je kan starten met bijles

Na het vinden van de geschikte Tutor, neemt hij of zij contact met je op. De lessen kunnen online, aan huis of op locatie van start gaan.

bijlessen geven