Bijles Frans

Bijlessen Frans voor iedere student

Frans is voor vele studenten en leerlingen een moeilijk vak. Het is dus niet ongewoon wanneer je moeite hebt met grammatica, woordenschat, spreken of begrijpen van het vak Frans.

Indien het aanleren van het vak moeizaam verloopt, staat onze Tutor klaar om je gericht te begeleiden.

Bij MasterTutor geloven we dat iedereen het vermogen heeft om uitstekend te presteren voor zijn/haar probleemvak. Onze Tutors geven je bijles Frans op een manier dat je de taal sneller onder de knie krijgt.

Wij bieden bijles Frans aan voor studenten in het lager onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs en examencommissie.

Wil jij graag schitterende resultaten behalen? Je bent slechts enkele klikken verwijderd met het bereiken van je doelen.

Registreer je en vraag meteen bijles Frans aan met het aanvraagformulier of contacteer ons voor meer informatie en gratis advies

frans middelbaar onderwijs
franse vlag
bijles frans lager onderwijs

Krijg bijles Frans van de beste lesgevers

Word een krak in Frans met bijles van MasterTutor

Tijdens de begeleiding richten we ons op het opbouwen van vaardigheden op lange termijn. Het verbeteren van je cijfers voor Frans is slechts de eerste stap en de basis voor blijvend succes op school.

MasterTutor biedt bijlessen aan iedere student van elke graad. Van kinderen die nieuwe woordjes Frans leren in de lagere school tot studenten die worstelen met Franse vakken aan de universiteit of hogeschool.

De Tutor weet hoe jij dankzij bijles Frans makkelijk kunt omzetten in motivatie. Op basis van deze drijfveer bouw je stap voor stap meer vertrouwen op in je kunnen en verhoog je aanzienlijk je slaagkansen.

Wist je trouwens dat jouw Tutor tijdens de bijlessen door ons wordt opgevolgd en waar nodig extra wordt ondersteund? Zo krijgen we het voor elkaar om jou continue een eersteklas begeleiding te geven.

bijlesgever frans
bijlesgever
privé lesgever

Frans bijles: studiebegeleiding aan eerlijke tarieven

Betaalbare bijles en studiebegeleiding voor iedereen

We vinden het belangrijk dat alle studenten bijles krijgen aan extra lage tarieven zonder dat de kwaliteit hieraan verloren gaat. Zo kan je al bijles Frans nemen vanaf 25 euro per uur.

Verder betaal je bij MasterTutor geen inschrijvingskosten! De prijs van je bijles Frans hangt af van het opleidingsniveau (lager, middelbaar of hoger onderwijs) en het aantal uren les dat je neemt. Ontdek al onze formules bij tarieven.

Heb je recht op de verhoogde tegemoetkoming? Dan krijg jij bijles aan een sociaal tarief. Voeg hiervoor een recent attest van de mutualiteit toe bij je aanvraag.

Bijles prijs

Bijles aan huis, online of op locatie

Volg overal bijles Frans

Of je nu woont in Antwerpen, Leuven, Mechelen, Gent of een ander gemeente onze Tutors over heel Vlaanderen staan klaar je te begeleiden. 

Bovendien kies je volledig zelf waar je bijles doorgaat. Heb je het liefst je lessen aan huis? Of wens je online bijles te krijgen? Wil jij graag bijles op een locatie in je buurt volgen? Het is allemaal mogelijk bij MasterTutor.

frans universiteit
online bijles frans
tutor frans

Volg bijles Frans op momenten dat het jou uitkomt

Bijles op maat van de leerling

De bijles Frans gaat door op een datum en tijdstip die jij prefereert. Standaard duurt een bijlessessie twee uur. Afwijkingen zijn natuurlijk mogelijk.

Of je nu wekelijks, tweewekelijks of tot wel twee keer per week bijles wilt, onze Tutor maakt samen met jou een planning op wanneer de lessen zullen plaatsvinden.

Heb je nog vragen over jouw bijles? Neem gerust contact op met het MasterTutor team.

Kwaliteitsvolle bijles Frans voor het lager, secundair en hoger onderwijs

Worstel je al een tijdje met de taal Frans aan de universiteit of hogeschool? Maak je je zorgen over je cijfers en ben je op zoek naar kwaliteitsvolle bijles Frans? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Is je zoon of dochter leerling in het lager onderwijs of secundair onderwijs en ondervindt hij of zij vaak problemen tijdens het studeren van vakken zoals Frans? Gaat het spreken moeizaam?

Hiervoor bieden we de nodige individuele bijles Frans en begeleiding aan voor studenten van elk niveau in het lager onderwijs, secundair onderwijs en hoger onderwijs en dit steeds aan lage prijzen. In het secundair onderwijs kunnen leerlingen van ASOTSO en BSO met bijles Frans worden ondersteund zodat ze de taal goed zullen spreken.

Bijles Frans secundair onderwijs

Worstelt jouw zoon of dochter al een hele tijd met het studeren van toetsen en examens van Frans? Gaat het spreken van de vreemde taal niet zo goed? Met de juiste persoonlijke aanpak en begeleiding helpen wij jou snel verder met tal van problemen.

Onze Tutors hebben zeker de basis om ervoor te zorgen dat leerlingen aan het secundair onderwijs terug vertrouwen krijgen in hun kunnen.

Studiebegeleiding voor alle vakken

Heb je naast extra lessen Frans nog begeleiding nodig voor enkele andere vakken zoals Duits, wiskunde (wiskunde lager, secundair en hoger onderwijs) en Nederlands? Ook daarvoor heeft MasterTutor de geschikte bijlesgever!

Volg onze pagina op Facebook en Instagram! Een vraag over bijles Frans of gratis advies nodig? Neem gerust vrijblijvend contact op met ons team.