Bijles Engels

Bijlessen Engels voor iedere student

Voor de meeste leerlingen start het vak Engels in het eerste middelbaar. Een nieuwe taal leren vraagt veel tijd en motivatie. Het is dus niet ongewoon wanneer je moeite hebt met grammatica, woordenschat, spreken of begrijpen van het Engels.

Indien het aanleren van het vak moeizaam verloopt, staat onze Tutor klaar om je gericht te begeleiden.

Bij MasterTutor geloven we dat iedereen het vermogen heeft om uitstekend te presteren voor zijn/haar probleemvak. Onze Tutors geven je bijles Engels op een manier dat je de taal sneller onder de knie krijgt. Zo leert onze Tutor je de taal zo veel mogelijk te gebruiken, je je angsten overwint om te communiceren en je je verstaanbaar maakt.

Wij bieden bijles Engels aan voor studenten in het lager onderwijs, middelbaar onderwijs, hoger onderwijs en examencommissie.

Wil jij graag schitterende resultaten behalen? Je bent slechts enkele klikken verwijderd met het bereiken van je doelen.

Registreer je en vraag meteen bijles Engels aan met het aanvraagformulier of contacteer ons voor meer informatie en gratis advies.

frans middelbaar onderwijs
bijles frans lager onderwijs

Krijg bijles Engels van de beste lesgevers

Word een krak in Engels met bijles van MasterTutor

Tijdens de begeleiding richten we ons op het opbouwen van vaardigheden op lange termijn. Het verbeteren van je cijfers voor Engels is slechts de eerste stap en de basis voor blijvend succes op school.

MasterTutor biedt bijlessen aan iedere student van elke graad. Van leerlingen die nieuwe woordjes Engels leren in het eerste jaar middelbaar tot studenten die worstelen met Engelse vakken aan de universiteit of hogeschool.

Onze Tutor kan je twijfels omzetten in motivatie. Op basis van deze drijfveer bouw je stap voor stap meer vertrouwen op in je kunnen en verhoog je aanzienlijk je slaagkansen.

Wist je trouwens dat je Tutor tijdens de bijlessen door ons wordt opgevolgd en waar nodig extra wordt ondersteund? Zo krijgen we het voor elkaar om jou continu een eersteklas begeleiding te geven.

bijlesgever frans
bijlesgever
privé lesgever

Bijles Engels: begeleiding aan eerlijke tarieven

Betaalbare bijles en studiebegeleiding voor iedereen

We vinden het belangrijk dat alle studenten bijles krijgen aan extra lage tarieven zonder dat de kwaliteit hieraan verloren gaat. Zo kan je al bijles Engels nemen vanaf 25 euro per uur.

Verder betaal je bij MasterTutor geen inschrijvingskosten! De prijs hangt af van het opleidingsniveau (lager, middelbaar of hoger onderwijs) en het aantal uren les dat je neemt. Ontdek al onze formules bij tarieven.

Heb je recht op de verhoogde tegemoetkoming? Dan krijg jij bijles aan een sociaal tarief. Voeg hiervoor een recent attest van de mutualiteit toe bij je aanvraag.

Bijles prijs

Bijles aan huis, online of op locatie

Volg overal bijles Engels

Of je nu woont in Antwerpen, Leuven, Brugge, Mechelen, Gent of een ander gemeente onze Tutors over heel Vlaanderen staan klaar je te begeleiden. 

Bovendien kies je volledig zelf waar je bijles doorgaat. Heb je het liefst je lessen aan huis? Of wens je online bijles te krijgen? Wil jij graag bijles op een locatie in je buurt volgen? Het is allemaal mogelijk bij MasterTutor.

frans universiteit
online bijles frans
tutor frans

Volg bijles Engels op momenten dat het jou uitkomt

Bijles op maat van de leerling

De bijles Engels gaat door op een datum en tijdstip die jij prefereert. Standaard duurt een bijlessessie twee uur. Afwijkingen zijn natuurlijk mogelijk.

Of je nu wekelijks, tweewekelijks of tot wel twee keer per week bijles wilt, onze Tutor maakt samen met jou een planning op wanneer de lessen zullen plaatsvinden.

Heb je nog vragen over jouw bijles? Neem gerust contact op met het MasterTutor team.